Büyükşehir'den Yaprak Temizliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent temizlik ekipleri, hava sıcaklığının özellikle geceleri eksi derecelere düşmesiyle birlikte dökülmesi hızlanan yaprakların altyapıda aksaklıklara yol açmaması için yoğun şekilde çalışıyor.

10 Aralık 2017 Pazar 10:29
Büyükşehir'den Yaprak Temizliği

Ekipler, vakumlu yol süpürme araçları ve yaprak toplama araçlarıyla, cadde ve meydanlarda yaprakların yağmur suyu kanallarını tıkamaması için her gün  temizlik yapıyor.

Yetkililer, Büyükşehir'in Kent Bakım atölyelerinde yaprak toplamak amacıyla özel olarak dizayn edilen vakumlu temizlik aracının, temizlik çalışmalarında  ekiplerin işini oldukça kolaylaştırdığını belirttiler. 

Temizlik Şubesi'ne bağlı ekipler, caddelerde süpürge araç filosu, kaldırımlarda da elle süpürme ve mini süpürge araçlarıyla temizlik yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
Büyükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.