Çubuk'ta cami açılışı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaptırılan Ali-İzzet Erdemir Camisi ibadete açıldı. Hayırsever İzzet Erdemir, Güldarpı Mahallesi'ndeki caminin açılışında, yaklaşık 1 milyon liraya mal olan camiyi, ibadete açmanın mutluluğunu...

13 Mayıs 2018 Pazar 21:43
Çubuk'ta cami açılışı

 Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaptırılan Ali-İzzet Erdemir Camisi ibadete açıldı.

Hayırsever İzzet Erdemir, Güldarpı Mahallesi'ndeki caminin açılışında, yaklaşık 1 milyon liraya mal olan camiyi, ibadete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gelişmekte olan bölgenin şimdiden camisini yaparak hazırladıklarını anlatan Erdemir, "2 dönümlük alana kurulan camimizde yaklaşık 750 kişi aynı anda ibadet edebilecek. Çevremizdeki büyük camilerden biri oldu. İçerisinde Kur'an kursu ve imam lojmanı var. Kur'an kursunda yaklaşık 40 kişi eğitim alabiliyor. Caminin altında da yaklaşık 400 kişilik bir sosyal tesis bulunuyor. Çeşitli etkinlikler için kullanılabilecek." diye konuştu.

Açılışa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 13.05.2018 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.