EGO'dan Polatlı İlçesi'ne Otobüs Hattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında 31 Ocak Çarşamba gününden itibaren otobüs seferlerini başlatıyor.

30 Ocak 2018 Salı 12:58
EGO'dan Polatlı İlçesi'ne Otobüs Hattı

528 numaralı Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında çalışacak olan otobüslerle, sabah ve akşam saatlerinde 2’şer olmak üzere toplamda 4 sefer düzenlenecek.    

        EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, toplu taşımacılık hizmetlerinde gerçekleştirilen bir dizi yeniliğin yanı sıra toplu ulaşım ağını genişleten çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi.

         Polatlı İlçesi’ndeki nüfus artışını göz önünde bulundurarak, daha etkin ve verimli ulaşım hizmeti sunulması amacıyla yeni bir otobüs hattının hizmete alındığını belirten Gündoğdu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla haftanın 7 günü EGO otobüslerinin Polatlı’ya sefer yapacağını ifade etti.

 

528 NO’LU OTOBÜS SAATLERİ

         EGO, 528 numaralı otobüs hattıyla hafta içi ve Cumartesi günü 4 sefer yapacak. Vatandaşlar Polatlı’dan: 06.00, 06.45,17.00 ve 18.00 ‘de, Ümitköy Metro İstasyonu’ndan ise 08.15, 09.00, 18.45 ve 19.30 saatlerinde seyahat edebilecek.  

        Pazar günleri ise 2 sefer düzenlenecek. Polatlı yönünden 08.30-19.30, Ümitköy Metro İstasyonu’ndan da 07.00 -18.00 saatlerinde otobüs kalkacak.

       

OTOBÜS DURAKLARI

       528 no’lu Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu otobüslerinin güzergahları ise şu şekilde olacak:

        Polatlı’dan Ümitköy Metro İstasyonu yönüne; Refik Cesur Caddesi, Ankara Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi, Gordion Caddesi, Hacı Bayram Veli Bulvarı, Eskişehir Yolu, Ümitköy Metro İstasyonu.

       Ümitköy’den Polatlı yönüne doğru; Ümitköy Metro İstasyonu, Eskişehir Yolu, Hacı Bayram Veli Bulvarı, Refik Cesur Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi, Gordion Bulvarı, Eti Caddesi, Hacı Bayram Veli Bulvarı.

       

TAM 7 TL, ÖĞRENCİ 3,75 TL OLACAK

        Uzun yıllardır ilçelerine otobüs seferi başlatılması için bekleyen Polatlılı vatandaşları sevindiren kararla birlikte sefer ücretleri de belirlendi. Tam bilet 7 TL olurken, öğrenci bileti de 3 lira 75 kuruş olarak uygulanacak. Hattı kullananlar ayrıca 90 dakika içinde ücretsiz aktarmadan da yararlanabilecek.     

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.