Ekipler Harekete Geçti! Başkentte Kaçak İçki Operasyonu

Mamak ilçesinde bir evde yapılan aramada, yaklaşık 2 bin 500 boş şişe, 5 bin sahte içki bandrolü ve 15 litre kaçak içki ele geçirildi

04 Şubat 2018 Pazar 12:21
Ekipler Harekete Geçti! Başkentte Kaçak İçki Operasyonu

Başkentte bir evde yapılan aramada, yaklaşık 2 bin 500 boş şişe, 5 bin sahte içki bandrolü ve 15 litre kaçak içki ele geçirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekiplerince, Akşemsettin Mahallesindeki bir eve, sahte içki üretildiği ihbarı üzerine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada, yaklaşık 2 bin 500 boş şişe, 5 bin sahte içki bandrolü ve 15 litre kaçak içki ele geçirildi, Erdal P. ve Arap Ali P. isimli iki kişi gözaltına alındı.

Bu arada operasyonda, kaçak içki üretilen evin tüm pencere korkuluklarının elektrik döşenerek kontrollü hale getirildiği görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.