Evden Çıkamayan Gence Doğum Günü Sürprizi

Mamak Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında ilçede alınabilecek tüm önlemleri almaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatlarıyla her gün sahada çalışmalar yürüten belediye ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşları da ihmal etmiyor. İlk sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş üstü vatandaşların mağdur edilmemesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Vefa Sosyal Destek Grubu ile çalışmalar yürüten Mamak Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda sokağa çıkma yasağı getirilen 20 yaş altındaki Dilara Kahraman’a doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

27 Nisan 2020 Pazartesi 10:30
Evden Çıkamayan Gence Doğum Günü Sürprizi

Gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizin yanındayız

Mamak Belediyesi Zabıta Ekiplerinin zile basmasıyla, kapıda pastayla ekipleri gören genç kız şaşkınlığını gizleyemedi. Pastanın mumlarının söndürülmesinin ardından genci alkışlayan ekipler, Başkan Köse’nin doğum günü mesajını da genç kıza iletti. Genç kız ve ailesi, Başkan Köse’ye gerçekleştirilen sürpriz doğum günü için teşekkür etti. Ülkenin gencinden yaşlısına yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele için topyekûn bir seferberlik içinde olduğunu vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Devletimiz, yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınması gereken önlemleri diğer ülkelere baktığınız zaman en erken alan ülkelerden biri olma noktasında. Sokağa çıkma kısıtlaması ilk başladığı zaman ekiplerimizle birlikte 65 yaş üstü hemşehrilerimizin ihtiyaçları için seferber olmuştuk. Mamak Kaymakamlığımızın koordinesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’yla da bu yardımların sağlanması noktasında hemşehrilerimize yardımcı olduk. Yine devletimizin almış olduğu karar doğrultusunda sokağa çıkma kısıtlaması getirilen gençlerimiz için neler yapabiliriz noktasında çalışırken Dilara kızımıza sürpriz yaptık. Umarım doğum gününde evde canı sıkıldıysa kendisini mutlu edebilmişizdir. Biz gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mamak Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.