Fatih Çetinkaya: ''Ankara'nın Bir Maceraya İhtiyacı Yok''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya Kon Tv de Ankara Konuşuyor programının konuğu oldu. Programda yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Çetinkaya, Mehmet Özhaseki'nin net konuşan , samimi konuşan , Ankara aşığı bir aday olduğunu söyledi.

22 Ocak 2019 Salı 10:56
Fatih Çetinkaya: ''Ankara'nın Bir Maceraya İhtiyacı Yok''

Fatih Çetinkaya: '' Ankara özel bir şehir. Ankara Başkent, burası sanayi, ticaret, üniversiteler şehri. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'yı imar etme noktasındaki hayali,  diğer illerimizin örnek alacağı bir il inşa hayaliydi. Ankara'nın bir maceraya ihtiyacı yok. Mansur Yavaş ile Mehmet özhaseki arasında mukayese bile yapılamayacak kadar büyük bir fark var. bunu tüm Ankara iyi biliyor. Ankara biran önce avrupa başkentleri kıvamına gelmesi lazım. Yatırım yapılması lazım, bilgi lazım, güç lazım, belediyecilik lazım. Ankara'nın kaybedecek 5 yılı yok. Özhaseki belediyeciliğin bütün ayrıntılarını görmüş bir aday. Ankarayı tanıyan, aday olduğundan bugüne kadar samimi konuşan, net konuşan tecrübeli ve deneyimli bir isim. Ankara aşkını da net söyleyebilen bir aday. İnşallah sonuç alacaktır ''dedi.

Mansur Yavaş'ın tutarlı ve samimi olmadığını söyleyen Fatih Çetinkaya:  ''Ankara'nın başkanı olacak kişi tutarlı olmalı. 10 yıl önce MHP'yi CHP'lileşmek suçlayıp partiden ayrılan Yavaş bugün CHP'nin adayı olarak geliyorsa Ankaralı olarak kaygılanırım. Sağlam adımlar ister başkanlık adaylığı'' dedi. Çetinkaya, Ankaragücü Spor Kulübümüz üzerinden siyasi manevralar yapmak çok doğru birşey değildir. Ankaragücünü kullanarak açıklamalar yapmaktadırlar. Ankaragücü büyük bir kulüptür. seçim malsemesi yapmak Ankaragücüne yapılmış bir yanlıştır, doğru değildir. dedi. 

Ankara Yenimahalle adayı Veysel Tiryaki için ise: ''Veysel bey çok tecrübeli bir insandır. Altındağ'a yaptığı katkılar ortada. Bu yaptıklarını kimse yadsıyamaz. Yenimahalle'ye hizmet götüreceğine katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz Cumhur İttifakı Yenimahalle'de de başarılı olacaktır. Veysel Tiryaki'yi sonuna kadar destekliyoruz'' dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.