''Gökçek Dönemi'' Sempozyumu!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görev yapıtğı döneme ilişkin hazırladığı AnKARA Rapor kitabının ardından, Gökçek Dönemi Değerlendirmeler ve Öneriler Sempozyumu gerçekleştirdi.

26 Ocak 2018 Cuma 11:35
''Gökçek Dönemi'' Sempozyumu!

Sempozyumda Gökçek dönemi akademisyenler ve siyasetçiler tarafından değerlendirildi. Gökçek’in Ankara’ya büyük tahribatlar verdiğini savunan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Bu tahribatları düzeltmek, Ankara’nın yeniden başkent kimliğini kazanması ve tahribatların onarılması için büyük bir onarım projesine ihtiyaç var” dedi. Candan özetle şunları söyledi:

RAPOR MAHKEMEYE SUNULDU

“Sanırım önümüzdeki dönem buradan çıkan 13 başlık altında Ankara’nın yeniden başkent kimliğini kazanması sürecinde nasıl yol ve yöntemlerin izlenmesine dair ipuçları verecek. Aynı zamanda da hazırladığımız bu yayın Melih Gökçek hakkındaki Başkent’e karşı gerçekleştirilen tahribatlara karşı yapılacak suç duyurusunun eki olarak iddianameye girsin diye mahkemeye de sunuldu. Avukatlar, barolar bu kitabı alıp kendi davaları sürecinde götürdükleri noktalarda ek olarak sunmayı öneriyor ve talepte bulunuyorlar.”

Anahtar Kelimeler:
Gökçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.