Gündoğdu Fotoğrafçılara yeniden başkan seçildi

Ankara Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, ANKESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde ise mevcut Başkan Gündoğdu, yeniden başkanlığa seçildi.

12 Ocak 2018 Cuma 11:39
Gündoğdu Fotoğrafçılara yeniden başkan seçildi

Divan Başkanlığını ANKESOB Başkan Vekili Muhittin Köksal'ın yaptığı Ankara Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.  

 

ANKESOB Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Feyzi Gündoğdu, tekrar başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Oda Başkanı Gündoğdu'nun konuşmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilanço görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

 

Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından, Genel Kurulda son olarak seçimlere gidildi. Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde Feyzi Gündoğdu geçerli oyların tamamını alarak, yeniden başkan oldu.

 

Tekrar başkanlığa seçilen Gündoğdu, teşekkür konuşmasında  mesleğin geleceği için Odaya sahip çıkılmasının son derece önemli olduğunu hatırlatarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Oda Başkanı Gündoğdu konuşmasının devamında yeni dönemde yapılacaklarla ilgili şunları kaydetti: "Tapu dairelerinde, Noterliklerde bulunan foto kabinlerin sözleşmeleri bitenler kaldırtılmış olup, yeni dönemde de sözleşmeleri bitenlerin yerine yeni sözleşmeler yapılmaması için ilgili makamlarla temasa geçilecek. Üniversite kayıt anında kayıt bürolarının webcam ile çekilen fotoğrafların

Fotoğrafçı esnafı tarafından çekilmesi için ÖSYM  ile görüşmeler yapılacak. İş arayan fotoğrafçılarımız tespit edilerek, onların iş bulmalarına gayret gösterilecek. Engelli kardeşlerimiz arasında fotoğrafçı çalışanı olmak isteyenler tespit edilerek esnaflarımızın yanında çalıştırılmak üzere onlara iş temininde destek olunacak. Mesleki bilgiler vermek, teknik ve sanatsal konularda yayımlar yapmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemde de ayrıca, genel anlamda sorunlarımız ve çözümleri hakkında devamlı üyelerimizle, meslektaşlarımızla istişare içinde olmaya devam edeceğiz." 
 

Seçim sonucunun ardından Oda yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üye: Feyzi Gündoğdu (başkan), Cemaleddin Şimşek, Türker Elibol, Yasin Gülmez, Ergin Çamlıbel, Murat Kaya, Muhammet Ay.

Denetim Kurulu Asıl Üye: Engin Karabulut, Erdal Doğan, Suat Köksal.

 

Anahtar Kelimeler:
GündoğduFotoğrafçılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.