Hasan H. Çavuşculu, güven tazeledi

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda bir kez daha Başkanlığa seçildi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 13:51
Hasan H. Çavuşculu, güven tazeledi

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde yapılan 27. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Hasan H. Çavuşculu, oy kullanan oda üyelerinin çoğunluğunun  desteğini alarak, güven tazeledi.

Başkanlık Divanının teşekkülünün ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Genel Kurulda, Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu bir konuşma yaparak,  2014-2017 yıllarını içeren  dört yıllık süreci içine alan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okudu.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakeresinin ardından bilanço, gelir gider hesaplarının okunması, müzakeresi ve oy birliğiyle kabulü gerçekleştirildi. Devamında, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası oybirliğiyle yapıldı. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçenin kabul edilmesinin ardından gündemde yer alan diğer maddeler de  tek tek görüşülerek karara bağlandı. Dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmalardan sonra seçimlere gidildi.

Yapılan seçimde Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına  tecrübeli isim Hasan H. Çavuşculu yeniden başkan seçildi.


Sonuçların açıklanmasının ardından, Başkan Hasan H. Çavuşculu, kürsüye gelerek oda üyelerine hitaben teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden layık görülmesinin kendisi için büyük bir mutluluk ve onur olduğunu dile getiren Başkan Çavuşculu, "Başkanlık görevine beni tekrar layık gören tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlıklı, güzel, başarılı çalışmalar nasip etsin. Artık, işlerimize odaklanacağız. Odamıza ve sektörümüze layık bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. El ele vererek, odamızı zirveye taşıyacağız. Sorunlarımızın çözümüne ve sektörümüzün gelişmesine yönelik olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yeni dönemde de, ortak akıl içerisinde kısa ve uzun vadede çalışmalarımızın planlamasını en üst düzeyde koordine edeceğiz.  Genel kurulumuz ve seçim sonuçları teşkilatımız için hayırlı olsun." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.