Hırsızlar Polisten Kaçarken Kaza Geçirdi: 4 Yaralı

Ankara’da iki farklı adreste hırsızlık gerçekleştiren zanlılar, izlerini kaybettirmeye çalışırken kaza geçirdi. Kazada 4 kişi yaralandı. 

03 Ekim 2017 Salı 09:35
Hırsızlar Polisten Kaçarken Kaza Geçirdi: 4 Yaralı

Ankara’da iki farklı adreste hırsızlık gerçekleştiren zanlılar, izlerini kaybettirmeye çalışırken kaza geçirdi. Kazada 4 kişi yaralandı. 


Olay gece saatlerinde Mamak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Doğukent Bulvarı üzerindeki bir markete hırsızlık amacıyla giren aralarında Abdülsamet G.’nin de bulunduğu 3 kişi, mahalle sakinleri tarafından fark edildi. Polis ekipleri bölgeye ulaşmadan önce hırsızlık amacıyla kullandıkları 26 EL 933 plakalı otomobile binen zanlılar, izlerini kaybettirdi. Bir süre sonra Karapürçek’te bulunan bir marketi daha soyan zanlılar, araçlarıyla Başak Caddesi üzerinde ters yönde seyrettikleri sırada 1685. Sokak’tan Başak Caddesi’ne çıkan Abdülkadir Y.’nin kullandığı 06 EY 0868 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle her iki otomobil de hurda yığınına dönerken, marketlerden çalınan malzemeler etrafa saçıldı. Kazanın etkisiyle 4 kişi de yaralandı, fakat hırsızlık şüphelileri aracı bırakarak kayıplara karıştı.


Yaralı halde bir taksiye binerek Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Abdulsamet G.’yi gözaltına alan polis ekipleri, şüphelinin ifadeleri doğrultusunda diğer zanlıların da yakalanması için çalışma başlattı. Diğer iki zanlının da çevredeki evlere sığındıklarını öğrenen polis ekipleri, şahısları yakalayarak tedavi edilmek üzere hastaneye götürdü.

Son Güncelleme: 03.10.2017 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.