İrfan Çinkaya güven tazeledi

Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı, ortakların yoğun katılımıyla, Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan İrfan Çinkaya, güven tazeledi.

28 Ocak 2018 Pazar 12:59
İrfan Çinkaya güven tazeledi

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in yanı sıra  Ankara İl Ticaret Müdürü Yavuz Karaer ve bazı oda başkanlarının da katıldığı genel kurulda mevcut başkan İrfan Çinkaya, yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi. 

TESKOMB Ankara Bölge Birliği Başkan Vekili ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci’nin Divan başkanlığını yaptığı Genel Kurulda, gündem gereği  Yönetim ve Denetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu ile Bilanço ve Gelir Gider Tabloları okunarak müzakereye açıldı ve ardından raporlar ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Yönetim ve Denetim Kurullarının da ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildiği genel kurulda gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylamayla kabul edildi.

Gündemin Dilek ve Temenniler bölümünde konuşmasına tüm katılımcıları selamlayarak başlayan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek, genel kurulun başarılı, huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner konuşmasında, birlik ve beraberlik içerisinde olunmasının önemine vurgu yaptı.  Yiğiner, zor bir coğrafyada, zor bir dönemden geçildiğini ancak Türkiye'nin 80 milyonu aşan nüfusuyla tek yürek olarak dimdik ayakta olduğunu söyledi. Yiğiner, "Ülkemize zarar vermeye çalışanlara Allah fırsat vermesin. Dağda, sınırda, çamurda, karda, kışta bu vatan için mücadele veren askerlerimizin, polisimizin ve bütün güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Ülkemizin, milletimizin güvenliğini sağlamak için terörü kaynağında yok etmeye yönelik ülkemizin haklı davası 'Zeytin Dalı Harekatı'nda  şehit olan askerlerimize, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa  diliyoruz. Tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden Allah razı olsun. Bu terörü bitireceğiz. Birlik beraberlik içerisinde olacağız, bir olacağız, iri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." dedi. 

Yiğiner, "Kooperatif olarak, kurulduğu günden itibaren kendi bölgelerinde ortakları esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak mesleki faaliyetleri için gerekli faiz indirimli krediyi sağlamak adına çok güzel işler yaptılar. Bugün gelinen noktada kooperatif  gerçekten büyüdü. En üst limit olan 200 bin lira kredi verebiliyor. Bu büyümede Başta Başkan İrfan Çinkaya ve yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum." diye konuştu.

Oy birliğiyle yeniden S. S. Yenimahalle Batıkent İvedik  Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen  İrfan Çinkaya da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Genel Kurulumuza katılan kooperatif ortaklarımıza teşekkür ederim. Ortaklarımıza en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Çinkaya, şöyle devam etti: "2010 yılında müracaatımızı yaptık, 2011 yılı Şubat ayında faaliyete geçtik. 7 yıl gibi kısa bir süre içerisinde siz değerli ortaklarımızın desteği ile en üst noktaya geldik. Bugün itibariyle 200 bin liralık kredi üst limitini ortaklarımızın hizmetine sunabiliyoruz. Kooperatif olarak ortaklarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, bundan sonra da esirgemeyeceğiz.  Cenab-ı Allah hepinize hayırlı işler, bol kazançlar nasip etsin. Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine ve Milletimize başsağlı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah ordumuzu düşmanlara karşı muzaffer kılsın."

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İrfan Çinkaya ve listesi 3 yıllığına oy birliğiyle seçildi.

S.S. Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 3 yıllığına Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Üst Birlik Temsilciliği seçimi oy birliği ile gerçekleştirildi. Listede yer alan isimler şöyle: Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: İrfan Çinkaya, Sabri Kartal, Serdar Güneş, Hamza Çinkaya, Suat Şahin. Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Ramazan Avcı, Muhammer Kılıç. Kooperatifi Üst Birlikte temsil etmek üzere ise 3 yıllığına; İrfan Çinkaya, Serdar Güneş ve Suat Şahin asıl üye olarak seçildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.