İşte Ankara'da domuz ve at eti satan yerler...

Et, süt, yağ gibi ürünlerde taklit yaptığı belirlenen, domuz eti ya da at eti kullanan işletmeler kamuoyuna sunuldu. Ankara'da da b,r çok firma bu listede yer aldı. İşte o liste..

19 Aralık 2016 Pazartesi 14:49
İşte Ankara'da domuz ve at eti satan yerler...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar, çikolata ve kahvenin yer aldığı 96 firmaya ait 150 parti ürünü kamuoyuna duyurdu.

BAKANLIK AÇIKLADI
Taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları, Bakanlığın internet sitesinde açıklandı.

Öte yandan, piyasa gözetimi ve denetimi kapsamında Bakanlıkça 2012'den bu yana 642 firmaya ait bin 323 parti ürünün ismi açıklandı.

İçeriğinde domuz eti, at eti kullanan firmalardan bazıları;

*Tek tırnaklı hayvanlar: At, eşek, zebra ile bunların melezleri olan katır, bardo ve zebroit gibi tırnak yapısı bir bütün parçadan oluşan hayvanlardır.

İL İL TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ!

Son Güncelleme: 19.12.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.