İtfaiye haftasına özel ödüllü anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim günleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle “ödüllü anket” başlattı.

26 Eylül 2017 Salı 11:32
İtfaiye haftasına özel ödüllü anket

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim günleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle “ödüllü anket başlattı.  

         Büyükşehir birimlerinin tanıtıldığı, hem bilgilendiren hem de kazandıran ödüllü anketler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez şanslı 50 kişiye “yangın söndürme cihazı” hediye edecek.

Vatandaşlar, Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Hipodrom'daki binasında bulunan dilekçematikler ile “anket.ankara.bel.tr”  internet adresinden ankete katılarak, 6 soruyu cevaplandıracak, anketin sonuçlanmasının ardından da gönderilecek SMS ile bilgilendirilecek.

         Ankara İtfaiyesi'ne ilişkin birçok konuda bilgilerin yer aldığı anket, 6 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Anketin sonunda, katılanlar arasından kurayla belirlenecek şanslı 50 kişiye, “yangın söndürme cihazı” hediye edilecek.

Anahtar Kelimeler:
ItfaiyeAnket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.