İYİ PARTİ'Lİ ADNAN BEKER'DEN İSTİFA ÇAĞRISI

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Servet Avcı’yı istifaya çağırdı.

09 Haziran 2022 Perşembe 14:21
İYİ PARTİ'Lİ ADNAN BEKER'DEN İSTİFA ÇAĞRISI

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Serpico yazısını kaleme alan Servet Avcı'nın belediye bürokratlarını zan altında bıraktığını ifade etti. "Ne biliyorsan git savcılığa anlat. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunlara laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin." dedi.

Serpico isimli yazıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beker, Avcı'ya yönelik " Serpico diye bir film var. Bunu bu arkadaşımız yazmış. Murat Köse de eline alıyor bunu televizyon televizyon geziyor. Şimdi bu arkadaşa buradan sesleniyorum, şuradan adliye 15 dakika. Ne biliyorsa gitsin, adliyeye savcılığa söylesin. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunları laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin. "dedi.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ise  bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı.  Köse, Serpico yazısında Servet Avcı'nın 'yolsuzluk var' iddiasına karşılık Mansur yavaş sessiz kaldığını belirterek “Mansur Bey neden susuyor, gereğini yapmıyor” dedi.
 

Köse: Servet Avcı, Yükselcileri işaret ederek: "Rüşvet var, haraç var, yolsuzluk var, haram havuzları var, çeteler var, milleti soyan organizasyonlar var." diyor.

 Mansur Yavaş, Servet Avcı'yı istifaya davet ediyor

Ama Avcı istifa etmiyor, direniyor

Bakalım bu iş nereye gidecek. dedi.


 

Son Güncelleme: 09.06.2022 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.