Karneyi alan havuza koştu

Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın yarıyılını tamamlayarak karnelerini alan öğrencilerin akınına uğradı.

24 Ocak 2019 Perşembe 14:24
Karneyi alan havuza koştu

Yarıyıl tatilini fırsat bilen çocuklar, olumsuz ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak yüzme havuzunun yolunu tuttu. Karne tatilinde yoğun rağbet görerek dolup taşan havuz, çocuk cıvıltılarıyla renkli görüntülere de sahne oluyor. Yazın serin, kışın da yaz sıcaklığı sunan havuzda velilerde çocuklarını yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oluyor. Çocukların mutluluğu için Mamak’ta yüzme havuzu gibi birçok sosyal tesisi hizmete açtıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağladık. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi de mutlu ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.