Keçiören Osmangazi Şefkat Evi Misafirlerini Ağırlıyor

Keçiören Belediyesine bağlı hizmet veren Osmangazi Şefkat Evinden son 1 yılda 3.899 kişi yararlandı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 12:06
Keçiören Osmangazi Şefkat Evi Misafirlerini Ağırlıyor

Keçiören Belediyesine bağlı hizmet veren Osmangazi Şefkat Evinden son 1 yılda 3.899 kişi yararlandı.

Hasta ve hasta yakınlarına hizmet vermek için açılan Şefkat Evi otel konforuyla  6 yıldır Türkiye'nin 4 bir yanından gelenleri ağırlıyor.

Konukevinde hasta ve hasta yakınlarına rehberlik ve danışmanlık hizmeti de verilirken aynı zamanda engelli hasta ve hasta yakınlarının tedavi sürelerince hastaneye ulaşımları da sağlanıyor. 4 katlı Konukevinden sınav, seminer, üniversiteyi kazanıp da kayıt süresince gelen öğrenci ve gruplar da faydalanıyor. Hafta sonları 3 öğün hafta içi 2 öğün yemeğin hazır olduğu Şefkat Evinde farklı illerden gelen hastalar dostluk köprüleri kurarak hem zamanı hem de kaderi paylaşıyorlar.

Şefkat Evinde şehir dışından gelenlerin mağdur olmaması ve kendilerini güvende hissetmesi için her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Dost elimizi eksik etmiyor, 81 ilden gelen misafirlerimizi zor günlerinde yalnız bırakmıyoruz, sağlıklarına kavuşana kadar destek oluyoruz." mesajı verdi.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.