KEÇİÖREN PARK KONSERLERİYLE COŞTU

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki parklarda düzenlenen konserler hız kesmeden devam ediyor. Yoğun ilgi gören yaz konserleri bu hafta sonu ilçedeki Çiçekli ve Nursultan Nazarbayev parkları ile Kartaltepe Kent Ormanı’nda düzenlendi. Üç farklı noktada sahne alan müzisyenler Keçiörenlilere keyifli bir hafta sonu yaşattı. Klasikleşmiş ezgilere eşlik eden vatandaşlar da doyasıyla eğlenme fırsatı buldu.

25 Temmuz 2022 Pazartesi 09:23
KEÇİÖREN PARK KONSERLERİYLE COŞTU

FESTİVAL TADINDA YAZ AKŞAMLARI

Keçiören’de yaz akşamlarının daha renkli ve eğlenceli geçmesi için uzun soluklu bir konser programı yaptıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Parklarımızı şehrimizdeki yetenekli müzisyenlerimiz için sahne yaptık. Vatandaşlarımız park konserlerimize büyük ilgi gösteriyor. Keçiören’de yaz akşamları festival tadında geçiyor. İlçemizin tüm bölgelerinde konserlerimizi düzenlemeye devam edeceğiz. Keçiören dışından da vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.