Kitaplar Bizden Okuması Sizden

Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapında” projesine ilgi her geçen gün büyüyor. Oluşturulan motokurye ekibi ile kitap ihtiyacı duyup kütüphanelere gitme fırsatı yakalayamayan herkese kitap teminini sağlayan proje bugüne kadar 2 bin 12 kişiyi, 2 bin 577 kitapla buluşturdu.

01 Ekim 2021 Cuma 10:56
Kitaplar Bizden Okuması Sizden

Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapında” projesine ilgi her geçen gün büyüyor.  Oluşturulan motokurye ekibi ile kitap ihtiyacı duyup kütüphanelere gitme fırsatı yakalayamayan herkese kitap teminini sağlayan proje bugüne kadar 2 bin 12 kişiyi, 2 bin 577 kitapla buluşturdu. Kitap Kapında uygulaması ile bilgiye ulaşımı herkes için mümkün hale getirdiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Yaşam boyu öğrenmeyi desteklemeye devam ederek, vatandaşlarımızı geliştirdiğimiz projelerle teknolojinin de nimetlerinden faydalanarak, onlara kolay erişilebilir imkanlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Tamamen ücretsiz

Kitap Kapında projesi kapsamında Mamaklı vatandaşların www.mamak.bel.tr adresi üzerinden talep formunu doldurarak istenilen kitaplar ekipler tarafından ücretsiz olarak vatandaşların kapılarına getiriliyor. Kitap talep eden

gençlerin aynı zamanda kütüphane üyelikleri de gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.