Konya Yolu Felç!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Acil Servis ve otopark giriş-çıkışı, Konya Yolu trafiğini kilitliyor. Sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk, Ankaralı sürücülere çile oluyor.

14 Aralık 2017 Perşembe 10:04
Konya Yolu Felç!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Acil Servis girişinin de bulunduğu otopark girişinde yaşanan yoğunluk, Konya Yolu(Mevlana Bulvarı) trafiğini kitliyor. Konya Yolu’nu kullanan hasta ve hasta yakınlarının, hastane giriş-çıkışında yavaşlaması bölgede trafiğin aksamasına sebep oluyor. Dört şeritli yolun sağdan iki şeridi, hastane giriş-çıkışı olarak kullanılıyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle merkez istikamette, Emek metro istasyonuna kadar uzayan araç kuyrukları oluşuyor.

TRAFİK POLİSİ GÖREVLENDİRİLİYOR

Bölgede trafiğin rahatlaması için emniyet de zaman zaman bazı önlemler alıyor. Hastaneye araç girişinin en yoğun olduğu sabah saatlerinde bölgede trafik polisleri görevlendiriliyor. Polisler, trafik akışının yavaşlamaması için hastaneye girişleri tek şeritten sağlamaya çalışıyor. Merkez istikamette seyreden diğer şeritlerdeki sürücülere de yardımcı olan polisler, yol üzerinde yolcu indirip-bindiren dolmuş ve taksi şoförlerini de hızlı olmaları yönünde uyarıyor.

YOL BOYU OTOPARK GİBİ

Öteyandan hastane giriş-çıkışının çevresi de, gün içinde otopark olarak kullanılıyor. Hastane otoparkında yer bulamayan hasta ve hasta yakınları, araçlarını tek sıra halinde yolun en sağına park ediyor. Ana arterdeki park ihlali de gün içinde, zaman zaman trafiğin yavaşlamasına sebep oluyor.

Son Güncelleme: 14.12.2017 10:08
Anahtar Kelimeler:
Konya Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.