Mamak'ta 15 Temmuz Etkinliği

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümünde Mamak’ta düzenlenen programlarla şehitler anıldı, 

16 Temmuz 2021 Cuma 12:08
Mamak'ta 15 Temmuz Etkinliği

Mamak Belediyesi’nce düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Mamak Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Anıtı önünde düzenlenen anma programı Mamak Merkez Camii'nde okunan Mevlid-i Şerif'le devam etti. Şehitlik ziyareti ile devam eden programa katılım yoğun oldu.


Gün boyunca düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz ruhunun yaşatıldığı Mamak’ta, programın açılış konuşmasını yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bugün bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz sayesinde, güven ve huzur içinde yaşıyoruz. 15 Temmuz, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı verilen destansı kahramanlık mücadelesidir. Türk milleti bu demokrasi zaferiyle top, tank, uçak, helikopter ve mermilere karşı sadece imanı ve inancıyla göğsünü siper etmiş, onurlu direnişiyle bağımsızlığından ve demokrasiden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. O gece eşine az rastlanır bir destana imza atıldı. Halkımızın cesaretini simgeleyen 15 Temmuz Şehitleri Anıtımız gelecek neslimize önemli mesajlar veriyor. Şehitlerimizin anısını Mamak’ta yaşatıyoruz” dedi.

Programa, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen katıldı. 

MamakBelediye Başkanı Murat Köse'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin açıklamaları:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.