MAMAK'TA RAMAZAN AKŞAMLARI

Mamak Belediyesi Ramazan Akşamları Programı onbir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Musiki Muallim Mektebin'den canlı yayınlanacak.

10 Nisan 2021 Cumartesi 09:14
MAMAK'TA RAMAZAN AKŞAMLARI

Mamak Belediyesi Ramazan Akşamları Programı onbir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Mamak Musiki Muallim Mektebi'nden Kültür Merkezindan canlı yayınlanacak. Ramazan Akşamları Programının ilk canlı yayın konukları Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Ankara Mamak Müftüsü Sayın, Necmettin Saydam olacak. 

Mamakta Ramazan Akşamları Bu yıl Pandemi dolayısı ile yine buruk geçecek. Mamak Belediyesi Pandemi nedeni ile etkinliklerin daha önceki yıllara göre daha sakin geçeceği gerçeği ile Mamaklılara ekranlardan, canlı yayınlarla Ramazan coşkusunu yaşatmayı hedefliyor.

Yapılacak Ramazan programı ile Ramazan ayının birlik beraberlik anlayışı, bolluk bereket ve huzur ayı olması münasebeti ile konusunda uzman kişiler, Sivil toplum kuruluşları,akademisyenler, azeteciler, siyasiler ve daha bir çok konuk Ramazan ayının ruhunu, rahmetini, ve bereketini konuşacaklar. 

Mamak'ta Ramazan Akşamları Programı 12 Nisan Pazartesi günü saat 21.30'da Kon TV ve sosyal platformlardan canlı olarak yayınlanacak.

Son Güncelleme: 10.04.2021 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.