Mamak’ta Miraç Gecesi’ne özel program

Mamak Belediyesi pandemi koşulları gereği, Miraç Gecesi’nde vatandaşlara sosyal medya aracılığı dopdolu bir içeriğe sahip Miraç Kandili Özel programı düzenlendi. Mamak Belediyesi ve Mamak Müftülüğü’nce, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Günün anlam ve önemine dair konuşmalarının ardından program ilahilerle ve dualar eşliğinde son buldu.

11 Mart 2021 Perşembe 14:18
Mamak’ta Miraç Gecesi’ne özel program

Köse, Mamaklıların kandilini kutladı

Vatandaşların manevi duygularına tercüman olabilmek amacıyla özel bir program hazırladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Öncelikle Milletimizin ve İslam âleminin Miraç Gecesi'ni kutluyorum. Miraç Gecesi'nin hürmetine, dualarımız Mescid-i Aksâ’nın kurtuluşu için olsun, ümmetimizin ve tüm insanlığın barış, huzur ve refah içinde yaşaması için olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.