MANSUR YAVAŞ "VAATLERİNİZE NE OLDU?" SORUSUNA CEVABI BULDU!

16 Eylül 2023 Cumartesi 11:51
MANSUR YAVAŞ "VAATLERİNİZE NE OLDU?" SORUSUNA CEVABI BULDU!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi vaat ettiği projeler üzerinden eleştirilmeye devam ediyor.

Siyasilere, Gazetecilere, vatandaşlara yöneltilen, "Mansur Yavaş'ın bir projesinden bahsedermisiniz?" sorusuna kimse yanıt veremiyordu. Ankara'da Yavaş özellikle göreve geldiği günden buyana vaat ettiği bir çok projeyi yapmaması ile eleştiriliyor. 

Kimi zaman bütçeyi, kimi zaman ekonomiyi gerekçe gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son olarak Elmadağ'da yaptığı açıklamada vaatlerini yerine getirmediğini itiraf etti. 

Yavaş'ın yeni bahanesi! 

Ankara Sanayi Odası ile Hasanoğlan Elmadağ Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği istişare toplantısına katılan Mansur Yavaş, “Bir kuruş israf etmeden ve hayali projelere para yatırmadan, öncelikli olarak insan sağlığını, insanların ihtiyaçlarını su gibi problemlerini çözmeden hiçbir projeye girme niyetimiz yok dedi. 

Yavaş,hem Ankara’mızı hem ülkemizi ileri devletler seviyesine hep beraber çıkaracağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.09.2023 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.