Matbaacılar Odası'nda Hüseyin Gürbüz'le Yola Devam

Ankara Matbaacılar Ciltçiler ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Oda Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 12:49
Matbaacılar Odası'nda Hüseyin Gürbüz'le Yola Devam

Divan Başkanlığını ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın yaptığı Genel Kurulda, iki listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Hüseyin Gürbüz, açık ara önde yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  başlayan genel kurulda gündem maddelerine geçildi. 2014-2017 yıllarına ilişkin yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile gelir gider hesapları ve bilanço okunarak müzakereye açıldı ve ardından tüm raporlar oy birliğiyle ibra edildi. Yönetim ve Denetim kurulları da oy birliğiyle ibra edildi.

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek kabul edildiği Genel Kurulda, Gündem gereği seçimlere geçildi. İki listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Ahmet Hüseyin Gürbüz 127 oyla yeniden başkan seçilirken, diğer aday Zeki Kıraç ise 55 oy aldı. 183 oyun kullanıldığı seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada oda başkanlığına kendisini tekrar seçen tüm üyelere teşekkür eden Gürbüz, "Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de hiçbir ayrım yapmaksızın üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Odamızı, üyelerimizi ve sektörümüzü bir adım daha ileriye taşımak için kendimizi sürekli yenileyeceğiz. Özellikle dijital alandaki gelişmelerin, geleneksel matbaacılık anlayışı ve işleyişi ile rekabetinin  oldukça arttığı bir dönemde tüm meslektaşlarımız odamıza sahip çıksın ki odamız da gücüne güç katarak, alın terimizin karşılığını almak için, mesleğimizin geleceği için mücadele etsin. Genel Kurulumuza katılan ve oylarıyla destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Ankara Matbaacılar Ciltçiler ve Sanatkarlar Odası yeni dönem yönetim kadrosu şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Ahmet Hüseyin Gürbüz (Başkan), Kenan Ünlü, Mustafa Aras, Kemal Bostancıoğlu, Veli Aktaşoğlu, Eyüp Alpoğlu, Levent Karadeniz. Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Ahmet Karakoç, H. Erdinç Boztepe, Ferhat Yavuz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.