Meclis Üyesi Bozoğlu Öğretmenler Günü’nü kutladı

Ankara büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada öğretmenleri unutmadı..

23 Kasım 2020 Pazartesi 20:37
Meclis Üyesi Bozoğlu Öğretmenler Günü’nü kutladı

Ankara büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  Meral Bozoğlu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada Sosyal konulara temas etti. 
Ankara Büyükşehir Meclis Toplantısında söz alan Ak Parti Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başladı. 

Meral Bozoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Milletimizi kurtaracak yalnızca öğretmenlerdir sözünü de hatırlatarak önemli mesajlar verdi.
Bozoğlu,. Unutmayınız ki gelecek sizin ellerinizde şekillenecek her şey unutulur ama öğretmenlerimiz unutulmaz dedi. Bozoğlu, Peygamber Efendimizin, Allah beni muaalim olarak gönderdi sözünüde hatırlatarak, Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Dedi. 
AK Parti Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu Dünyada savaş açlık ve benzeri konularda kadınlar ve çocuklar etkilenmektedir diyerek kadına şiddet konusunda 25 Kasım öncesi mesaj verdi.
Kadına Şiddetle Mücadele günü dolayısı ile bir mesaj veren Meral Bozoğlu, Yaradılış itibarı ile kadınların naifliği söz konusuur. Bizler iyi insan olalım hakikatlı olalım kadın erkek önemli olan insandır. 25 Kasım’ın Kadına şiddetlde mücadele gününü unutmayalım dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2020 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.