Mehmet Aztekin İle Yola Devam

Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Aztekin, tek listeyle girdiği seçimde tekrar seçilerek, güven tazeledi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 11:51
Mehmet Aztekin İle Yola Devam

Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi Necip Fazıl Salonu'nda yapıldı.

Genel Kurulda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Oda Başkanı Mehmet Aztekin, faaliyet raporu ile ilgili yaptığı konuşmasında göreve geldikleri günden itibaren sektörlerinin sorunlarına çözümü için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını kaydetti.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasının ardından raporların müzakeresi yapıldı ve ardından Yönetim ve Denetim Kurulu oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi. Bilanço, gelir-gider hesapları okundu, müzakereye açıldı ve  oybirliği ile oylandı. Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de görüşülerek kabul edildi.Diğer gündem maddelerinin de görüşülerek, karara bağlanmasının ardından Genel Kurulda tek liste halinde seçime gidildi. Mevcut Başkan Mehmet Aztekin, 63 oyla tekrar güven tazeledi.

Seçimin ardından yaptığı konuşmada Başkan  Mehmet Aztekin, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde ortak akıl prensibiyle hareket edeceklerini ifade etti. Aztekin, “Seçim sonuçlarının tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odamızı ve üyelerimizi hak ettiği noktaya taşımak için azimle, el ele, gönül gönüle, camiamıza yakışan bir şekilde yeniliklerle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asıl Üyeleri şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu: Mehmet Aztekin (Başkan), Sadrettin Özden, İsmail Poyraz, Salim Altekin, İlhan Kermen, Bekir Özel, Halil Kıran, Muammer Karayel, Ahmet Akbaş, Ali Ayastan, Özcan Kocemer.

Denetim Kurulu: Ali Pirim, Nazım Dönmez, Dilaver Alamur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.