Mehmet Yiğiner’den Mustafa Tuna’ya Ziyaret!

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 13:49
Mehmet Yiğiner’den Mustafa Tuna’ya Ziyaret!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı makamında Oda yöneticileri ile birlikte ziyaret eden Yiğiner, Tuna’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Şoför esnafının ulaşımla ilgili sorunlarının detaylı bir şekilde ele alındığı görüşmede, karşılıklı değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Taksici esnafının çok zor şartlar altında çalıştığını ve ekmek mücadelesi verdiğini dile getiren Başkan Yiğiner, oda faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra; “Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası olarak görevi devraldığımız günden itibaren şoför esnafımızın hizmet kalitesini ve yaşam standardını yükseltmek ve sorunlarının çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Mağduriyetini gidermek için çaba gösterdiğimiz taksici esnafımızı daha iyi bir noktaya taşıma gayretindeyiz. İşbirliği ve istişare içerisinde olduğumuz Büyükşehir Belediyemizin bize destekleri çok fazla. Bu anlamda mesleğimizin ve bizleri yakından ilgilendiren Ankara'nın ulaşım sektörünün sorunlarına çözüm yolu üretilmesi adına göstermiş oldukları yakın ilgi ve verdikleri katkıdan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna’ya şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da Başkan Yiğiner ve beraberindeki oda yöneticilerinden oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her gün büyük fedakarlıklarla Ankaralılara hizmet veren taksici esnafını sıkıntıya düşüren ulaşım ve çalışma koşullarını Başkan Mehmet Yiğiner ile birlikte ortak akıl oluşturup, işbirliği içerisinde istenilen seviyeye çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

Başkan Tuna, “Şoförler odası olarak hem sizler hem de belediye olarak bizler toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda kamu hizmeti görüyoruz. Dolayısı ile bir hizmet yürütüyorsak herkesin ihtiyacını düşünerek, hiçbir ayırım yapmadan hareket etmeliyiz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme amacı doğrultusunda karşılıklı uyum ve koordinasyon içerisinde gayret göstereceğimi, her türlü desteği vereceğimi ve bu anlamda ulaşım sektöründeki sorunların çözülmesi adına her türlü çalışmaya katkı sunacağımı bilmenizi isterim.” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 03.01.2018 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.