Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı!

Meteorolojinin verilerine göre bugün Ankara ve Adana başta olmak üzere 18 ilde aşırı sıcak var. Cuma günü İstanbul, Bursa, Balıkesir, İzmir ile 25 ilde yağmur bekleniyor. İşte ayrıntılar...

21 Eylül 2017 Perşembe 09:11
Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı!

Meteorolojiden gelen son hava durumu tahminine göre bugün Ankara ve Adana başta olmak üzere 18 ilde mevsim normallerinin çok üstünde bir sıcak görülecek. 

Aşırı sıcaklıklar cuma günü aniden düşerek yerini yağmura bırakacak. İstanbul, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, İzmir, Samsun ve Çanakkale başta olmak üzere 25 ilde çok kuvvetli yağışlar görülecek. Haftasonu için hava durumu tahmini de belli oldu. Meteorolojinin 5 günlük raporuna göre cumartesi ve pazar günü Doğu Karadeniz dışındaki tüm bölgeler açık ve güneşli olacak.

İşte Ankara'da 5 Günlük Hava Tahmini

21 Eylül Perşembe günü 35 derece ve sıcak,

22 Eylül Cuma günü 25 derece ve çok bulutlu,

23 Eylül Cumartesi günü 25 derece ve parçalı bulutlu

24 Eylül Pazar günü 28 derece ve parçalı bulutlu 

25 Eylül Pazartesi günü  29 derece ve parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.