Milletvekili Çam ve Başkan Köse’den Mamak Esnafına Ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak esnafını ziyaret etti. E

15 Haziran 2021 Salı 17:23
Milletvekili Çam ve Başkan Köse’den Mamak Esnafına Ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak esnafını ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan heyet, normalleşme süreciyle birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterilmesi konusunda esnafı bilgilendirerek,  esnaflara işlerinde kolaylıklar, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Milletvekili Çam ziyarette yaptığı açıklamada, "Kademeli Normalleşme süreciyle Türkiye’miz yeni bir sürece girdi. Tam kapanma döneminde ilçemizde kapalı olan iş yerlerimiz vardı. Bu yeni süreç ile birlikte iş yerlerini açan esnafımıza hayırlı işler diledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa destek paketimiz ile birlikte inşallah esnafımız bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacak. Allah tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

Hep birlikte maviye döneceğiz

Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal ederek gönüllerine dokunan ve hemşehrilerinin istek, görüş ve önerilerini alan Başkan Köse de, “Kademeli Normalleşme sürecinde rehavete kapılmadan kesinlikle hep birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına yine uyarak hep birlikte maviye dönmeyi hedefliyoruz. Halkımızla aramızda büyük bir sevgi bağı var. Bu sevgiye layık olmak için gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizle her zaman istişareye büyük önem verdik bu yönde de hareket ediyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için hep birinci öncelik olmuştur. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Halkımıza hizmet ediyoruz ve halkımız için yaptığımız her güzel iş, vatandaşlarımız kadar bizi de mutlu ediyor” dedi.

Kaynak yaptı

Ziyaret sırasında Mamak’ta faaliyet gösteren fabrikaları da ihmal etmeyen heyet, üretim tesislerini gezerek, faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. Ziyaret sırasında Başkan Köse, imalatı devam eden fabrikanın çelik konstrüksiyon parçalarına kaynak yaptı. Yatırımcıları Mamak’a davet eden Başkan Köse, “İlçemize sahip çıkma bilinci ile hareket eden yatırımcılarımıza Mamaklı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizim yatırımcıya ihtiyacımız var. Yatırımcı demek istihdam demek, iş demek, istihdam demek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.