Natoyolu Değil ''Atayolu'' Olsun!

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, başkentin Mamak ilçesindeki "Natoyolu" caddesinin isminin "Atayolu" olarak değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı

21 Kasım 2017 Salı 14:23
Natoyolu Değil ''Atayolu'' Olsun!

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, başkentin Mamak ilçesindeki "Natoyolu" caddesinin isminin "Atayolu" olarak değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı

Natoyolu Caddesi'nde toplanan partililer, "Natoyolu Atayolu olsun", "NATO müttefik değil düşmandır", "NATO'dan çıkalım FETÖ'nün kökü kazınsın", "Atatürk düşmanı NATO'dan çıkalım" yazılı pankartlar açtı.

Grup, "Natoyolu değil Atayolu istiyoruz", "Natoyolu düşman yolu Atayolu kurtuluş yolu" ve "Natoyolu kalksın Atayolu olsun" sloganları attı.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Ercan Enç yaptığı açıklamada, caddenin Mamak ilçesinin en işlek caddelerinden olduğunu, her gün binlerce vatandaşın bu caddenin tabelasıyla karşı karşıya geldiğini ifade etti.

Enç, "En işlek caddelerimizden birine Türkiyemiz için güvenlik sorunu olan emperyalist bir savaş aygıtının ismini vermek büyük bir talihsizlik olmuştur." dedi.

NATO tatbikatında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "düşman" konumunda gösterilmesinin Türkiye'nin hedefe koyulduğunun bir kanıtı olduğunu söyleyen Enç, şunları kaydetti:

"NATO tatbikatında yaşanan rezalet, NATO'nun Türkiye'ye dönük ilk düşmanlığı değildir. NATO, kurulduğundan bu yana Türkiye karşıtı eylemlerin içinde yer almıştır. NATO'nun, Türkiye'ye karşı izlediği suçlar saymakla bitmez. 15 Temmuz'da hain FETÖ darbe girişimine verdikleri destek bütün çirkinliğiyle ortaya döküldü. NATO toplantılarında Türkiye'nin bölünmüş haritasını duvara yansıttılar. Son olarak Norveç'teki NATO karargahında yapılan tatbikatta Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşman konumunda gösterilmesi bir yanlışlık değil fakat Türkiye'yi hedefe koyduklarının kanıtıdır."

Gruptakiler, açıklamanın ardından, üzerinde "Atayolu Caddesi" yazılı kağıdı, Natoyolu Caddesi yazılı tabelanın üzerine yapıştırdı.

Son Güncelleme: 21.11.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.