Otobüs Kazasında Kan Donduran Gelişme!

Ankara yolunda dün otobüsün köprü ayağına çarpması ile 6 kişi öldü. Kaza sonrası yapılan tespitlere göre şoförün uyuduğu, otobüsün hiç fren yapmadığı belirlendi.

25 Ağustos 2017 Cuma 15:35
Otobüs Kazasında Kan Donduran Gelişme!

İzmir'den Ankara'ya giden Uğur Durmaz yönetimindeki Pamukkale Turizm'e ait yolcu otobüsü, dün sabah saat 07.30 sıralarında Ankara'ya 35 kilometre kala Ballıkuyumcu mevkisinde kontrolden çıkarak köprü ayağına çarptı. Ön tarafı hurdaya dönen otobüs çarpmanın etkisiyle ikiye bölündü.

Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Şoför Uğur Durmaz ve 4 yolcu otobüste sıkışarak can verdi. Hayatını kaybedenler itfaiyenin iki saatlik çalışması ile otobüsten çıkarılabildi. Kazada yaralanan 37 yolcu Ankara'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Ağır yaralı bir yolcu da hastanede hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Ankara-Eskişehir yolunun bir bölümü uzun süre trafiğe kapatıldı.

Son Güncelleme: 27.08.2017 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.