RADYO ANGARA’YA YOĞUN İLGİ

Keçiören Belediyesi bünyesinde yayın hizmeti veren Radyo Angara her kesimden büyük ilgi görüyor.

18 Mayıs 2021 Salı 10:28
RADYO ANGARA’YA YOĞUN İLGİ

Keçiören Belediyesi bünyesinde yayın hizmeti veren Radyo Angara her kesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çeşitli basın mensupları tarafından stüdyoları sık sık ziyaret edilen Radyo Angara ile önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Angara TV de Başkent’in yeni ekranı olma yollunda emin adımlarla ilerliyor. Radyo Angara’nın sevilen programı Kahve Molası ise bugünkü yayınında format dışına çıkarak keyifli sohbet ve renkli haberlerle ANKA Haber Ajansı kameraman ve muhabirlerini konuk etti. Medya dayanışmasının önemli olduğuna dikkat çekilen interaktif programa Radyo Angara dinleyicileri de katıldı.

SORUMLU YAYINCILIK

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise doğru bilginin doğru kanallarla halka ulaşması için medya organlarının önemli bir vazifeye sahip olduğunu kaydederek, “ Radyo Angara’daki program yapımcılarımız ve gazeteci arkadaşlarımız önce vicdanlarına karşı sonra belediyemize ve milletimize karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyorlar. Çünkü yanlış bir haber ya da yazının kâğıt üzerindeki tekzibi belki mümkün olabilir ama vicdanlardaki izini silmek o kadar da kolay değildir.  Bu nedenle vatanına, milletine, milli-manevi değerlerine yürekten bağlı olan bütün medya kuruluşlarımızı hem belediyemizde hem de radyo ve TV stüdyomuzda ağırlamaktan bahtiyarlık duyuyoruz. ANKA Haber Ajansı da radyo ve TV stüdyolarımızı gündemlerine alarak belediyemizi ziyaret ettiler, kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. ​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.