Rıdvan Aktaş Güven Tazeledi

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Keresteciler Derneği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

14 Ocak 2018 Pazar 16:21
Rıdvan Aktaş Güven Tazeledi

Olağan Genel Kurulda yapılan seçimde geçerli oyların tamamını alan Rıdvan Aktaş, yeniden Oda Başkanlığına seçildi. 

 

Divan Başkanlığını Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz’ün yaptığı Genel Kurulda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak, müzakereye açıldı ve ayrı ayrı ibra edildi.  Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrasının ardından gelir gider hesapları okunarak müzakeresi yapıldı ve oylandı. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de görüşülerek oylandı.

 

Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından seçime geçildi. Genel Kurulda tek listeyle girilen seçimde, mevcut Başkan Rıdvan Aktaş, geçerli oyların tamamını alarak, güven tazeledi.

 

Seçim sonucu açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde büyük hizmetler verdiklerini, bundan sonra da hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, şöyle devam etti: “Yeni Dönemde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kentsel Yenileme Dairesi Başkanlığına yapmış olduğumuz Küçük Sanayi Sitesi yapım talebimizin sonuçlandırılması için yönetim kurulumuz tarafından çalışmalarımız devam edecektir. Genel Kurulumuza katılan üyelerimize teşekkür ederim. Genel Kurulumuzun Siteler Esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı  Allah'tan dilerim.”

 

Yeni dönemde görev yapacak Oda Yönetim ve Denetim Kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri: Rıdvan Aktaş (başkan), Harun Bayar, Mehmet Ali Serin, Metin Aker, Hayrettin Ercan, Gürcan Demirel ve İbrahim Demir.

 Denetim Kurulu Asıl Üyeleri Hıfzı Özaydın, Hasan Turhan ve Arslan Karataş. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.