Sahte para çetesi polis takibiyle çökertildi

Geçtiğimiz günlerde Çankaya Tunus Caddesi'nde şüphelilerin işletmelere sahte parasattıkları ve İncesu Caddesi'nde araçta uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çağatay D. ve Furkan G.'yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, seri numaraları aynı olan 9 adet 100 liralık banknot ile 2 gram bonzai ele geçirildi.

29 Ocak 2018 Pazartesi 16:34
Sahte para çetesi polis takibiyle çökertildi

İfadelerinin ardından serbest bırakılan şüphelileri takibe alan polis, iki şüphelinin sahte para ve uyuşturucuyu Alper D.'den temin ettiklerini tespit etti. Alper D.'nin evine düzenlenen baskında, zanlı ve yanında bulunan Hasret B. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde, malzemelerin bir kısmını Etimesgut'ta İbrahim A.'dan aldıklarını söyledi. İbrahim A., evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, 62 adet sahte 100 liralık banknot, 76 adet sahte 50 liralık banknot ile çeşitli türde ve miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.