Sakarya Çiçekçileri Yeni Dükkanlarına Kavuşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Sakarya Caddesi’ndeki çiçek satış alanlarında başlattığı yenileme çalışmasının yüzde 60’ı tamamlandı. 200 metrekarelik alanda bulunan bir lostra, bir büfe ve 14 adet çiçekçi dükkânın yenilendiği projenin nisan ayında tamamlanarak Başkentli esnafa kazandırılması hedefleniyor.

24 Mart 2023 Cuma 10:50
Sakarya Çiçekçileri Yeni Dükkanlarına Kavuşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent esnafının yanında olmaya ve kenti güzelleştiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sakarya Caddesi’nde bulunan çiçek satış alanlarında başlattığı yenileme çalışmalarının yüzde 60’ını tamamladı.

NİSAN AYINDA TAMAMLANACAK

Yıllardır bir çalışma yapılmaması nedeniyle çiçekçi esnafının zorluklar yaşamasına neden olan Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanlarında geçtiğimiz aralık ayında başlayan çalışmalar hızla sürüyor.

200 metrekarelik alanda bulunan bir lostra, bir büfe ve 14 adet dükkânda gerçekleştirilen çalışmaların nisan ayında tamamlanması hedefleniyor.

ESNAFTAN BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Yeni dükkânlarının inşası sürerken bölgeye kurulan çadırlarda satış yapmaya devam eden çiçekçi esnafı ise projeyle ilgili şunları söyledi:

-Arslan Kalmış (Esnaf): “Şimdiye kadar çok perişan oluyorduk. Yeni yapılan yerde rahat edeceğiz. Daha konforlu ve daha düzgün oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

-Murat Acar (Esnaf): “Çevremize eskiden kötü görünüyorduk, şimdi daha güzel görüneceğiz. Kaliteli bir ortam sağlandı bize. Çiçek satış yerlerimiz eskiden çok kötüydü ve çevreden şikâyet geliyordu. Büyükşehir bize sıcak yaklaştı, kulak verdi ve yeni yerlerimizi bize kazandırdı. Hem caddeye hem de esnafa faydamız olacak.”

-Zübeyde Turgut (vatandaş): “Hep buradan alışveriş yapardım. Bu hâli çok güzel olmuş yeni yerler sadece burası değil, Ankara güzelleşti. Büyükşehire çok teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.