SBÜ Rektörü Erdöl'den Gazilere Ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdöl, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Zeytin Dalı Harekatı ile terörle mücadelede yaralanan gazileri ziyaret etti

02 Şubat 2018 Cuma 11:00
SBÜ Rektörü Erdöl'den Gazilere Ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, üniversiteye bağlı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Zeytin Dalı Harekatı ile terörle mücadelede yaralanan gazileri ziyaret etti.

Gazilerle tek tek ilgilenen Erdöl, sağlık durumlarına ilişkin hastane yetkililerinden bilgi aldı. Gazilere minnettarlığını ifade eden Prof. Dr. Erdöl, şunları kaydetti:

"Hepimiz sizlerin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayretlere minnettarız. Kısa sürede iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek en büyük temennimiz. Kahraman gazilerimizin en kısa zamanda tedavi edilerek taburcu edilmesi ve ailelerine kavuşturulması için hastane personelimiz tüm imkanları seferber ederek çalışıyorlar. SBÜ Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarına da gazilerimizin tedavisinde gösterdikleri özenden, gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimiz her zaman sizlerin ve ailelerinizin yanında olacaktır. Gösterdiğiniz sabır ve metanetten dolayı teşekkür ederim."

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ve bunun kendilerine moral verdiğini ifade eden gaziler ile yakınları da Rektör Erdöl’e teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 02.02.2018 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.