Son Dakika! Ankara'da Deprem

Ankara'da deprem oldu. Saat 22.53 sularında merkez üssü Kalecik olan 4.5 büyüklüğünde deprem oldu.

10 Ocak 2021 Pazar 22:58
Son Dakika! Ankara'da Deprem

Ankara'da deprem oldu. Saat 22.53 sularında merkez üssü Kalecik olan 4.5 büyüklüğünde  deprem oldu.Deprem 12.8 km derinlikte meydana geldi. Vali Şahin"Şuana kadar intikal eden bir can ve mal kaybı yok" dedi. 

MANSUR YAVAŞ: EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz.

MAMAK BELEDIYE BAŞKANI KÖSE: ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİLGİ YOK.

Mamak Belediye Başkanı Köse yaptığı açıklamada "Kalecik Belediye Başkanımız Sn Duhan Kalkan ile görüştüm. Köylerle iletişim kuruyorlar. Şu ana kadar olumsuz bilgi yok." dedi.

KANDİLLİ 4.6 OLARAK AÇIKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ankara'daki depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı.

Son Güncelleme: 10.01.2021 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.