Soydaş'tan Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Soydaş'a ziyarette Oda yöneticileri de eşlik etti.

12 Ocak 2018 Cuma 15:18
Soydaş'tan Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Oda Başkanı Ercan Soydaş, Tuna'ya, 15 Temmuz'daki FETO darbe girişimi ve sonrasında halk otobüsçülerinin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği demokrasi mücadelesinde yaşadıkları olayların görsellerinden, mesaj ve belgelerinden oluşan  "Bir Milletin Yeniden Diriliş Destanı Anısına" isimli  albümü takdim etti. Soydaş, 15 Temmuz'da demokrasiye sahip çıkan halk otobüsçülerinin yaşadıklarından yola çıkarak 15 Temmuz'un unutulmaması, gelecek kuşaklara aktarılması için albümü hazırladıklarını dile getirdi.

Konuşmasının devamında halk otobüsçülerinin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgilendirmede bulunan Soydaş, Başkan Tuna'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, halk otobüsçülerini ilgilendiren konulara katkı sunmak ve görüş bildirmek için hazır olduklarını belirtti.

Soydaş ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da sorunların tespiti ve sorunların çözümü yönünde ortak akıl ve hakkaniyet içerisinde hareket edeceklerini, önerilerin oluşturulmasına ve  yapılacak değerlendirmelere her zaman açık olduğunu, vatandaşa hizmet noktasında işbirliği içerisinde gayret göstereceklerini kaydetti. 

-- 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.