Süleyman Acar: "200 mezarlığın bakımını biz yapıyoruz, Büyükşehir değil!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Bütçe görüşmelerinde söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı  Süleyman Acar 2021 yılı Büyükşehir Belediyesi bütçesinin hayırlı olmasını diledi. Acar, Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken işlerin aksadığını ifade etti.

24 Kasım 2020 Salı 10:47
Süleyman Acar: "200 mezarlığın bakımını biz yapıyoruz, Büyükşehir değil!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Bütçe görüşmelerinde söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı  Süleyman Acar 2021 yılı Büyükşehir Belediyesi bütçesinin hayırlı olmasını diledi. 
Acar, Yapılması gereken işler ve eksiklikleri ifade ediyoruz. Büyükşehir belediyesinin ilçelerde yapması gerekenleri önergelerde ifade ettik ama komisyon kararlarında uygun görülmedi ve mahallelere hizmet gitmedi dedi.
Süleyman Acar, Kızılcahamam'da da müstakil itfaiye merkezi olmadığını ifade ederek bir itfaiye merkezi yapılması gerektiğini söyledi.
Acar, Maalesef gurup yollarının 20 aydır yapılmadığını, yapılmaya başlananlarında zamansız olduğu için kalitesiz olacağını söyledi.


Acar, 109 Mahallemize ait 200 tane mezarlığımız var bakımlarını biz yapıyoruz. İnşallah artık Büyükşehir Belediyesi yapar bizi bu yükten kurtarır dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken standart işlerde aksamalar olduğunu söyleyen Acar, inşallah tedbir alınarak artık hizmetler aksamaz dedi.
Kızılcahamam’da otobüs durakları ile ilgili önerge verdik kabul edildi ama hala yapılmadı. Diyen Acar,  Komisyon kararlarının yüzde 95’inin uygulanmadığını ifade etti.

Acar Büyükşehir'in büyüklüğünü görmek istiyoruz dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.