Süper Kahramanlar Atakule'de!

Çocuklar, Atakule’de süper kahramanlar ile eğlenceye doyacak. 19 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında “DC Süper Arkadaşlar” adıyla gerçekleştirilecek birbirinden ilginç ve keyifli etkinliklerde çocuklar; Superman’den Batman’e, Wonder Woman’dan Aquaman’e kadar DC evreninde yer alan kahramanlar ile Atakule’de buluşacak. Çocuklar süper kahramanlar ile eğlenirken, aileler de Atakule’nin keyfini çıkaracak.

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:53
Süper Kahramanlar Atakule'de!

Okulların tatile girmesi ile birlikte süper kahramanlar Atakule’de çocuklar ile buluşacak. Atakule’de 19 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında “DC Süper Arkadaşlar” adıyla gerçekleşecek etkinlikte, DC evreninin ünlü süper kahramanları Superman, Batman, Flash, Wonder Woman, Batgirl, Aquaman ve Cyborg’un yanı sıra süper kötüler Joker, Harley Quinn ve Poison Ivy de birbirinden ilginç etkinlikler ile çocuklara keyifli anlar yaşatacaklar. 

Sömestr tatili boyunca Atakule Botanik katında 13.00 – 20.00 saatleri arasında e gerçekleştirilecek “DC Süper Friends” etkinlikleri, minik misafirlerini ağırlayacak. 

Superman ile kahramanlığı öğrenecek olan çocuklar, Flash alanında “el hareketi” teknolojisi yardımıyla müzik yapacak. Denizlerin hakimi Aquaman ile top havuzunda balıkları yakalayan minikler, Wonder Woman ile tabletteki programın yönlendirmesi ile çizim yeteneklerini geliştirecekler. DC evreninin bir diğer kahramanı Batman ve Batgirl ile robot kodlayacak olan minik misafirler, “Yeşil Fener” etkinliğinde ise ışıldayan çubuklar ile diledikleri şekilleri yaparken, Cyborg ile birlikte etkinlik alanındaki makinayı tamamlayacak. 

Etkinlikte süper kahramanların yanı sıra süper kötü karakterler de dikkat çekiyor. Ancak Joker, Harley Quinn ve Poison Ivy, bu sefer çocukları eğlendirmek için Atakule’de olacak. Harley Quinn ile dijital tokmak oyunu oynayarak kutuları devirecek olan minik misafirler, Poison Ivy ile mıknatıslı duvarında eğlenecekler.

Etkinliğe katılan çocukları bir de sürpriz bekliyor. Tüm etkinlikleri tamamlayan çocuklar Batman’in bir numaralı düşmanı Joker’in sakladığı “Arkadaşlık Sertifikası”nı sakladığı kutuyu açabilmek için anahtar dolu kutudan doğru anahtarları bularak sertifikayı kazanacak.

Çocuklar eğlenirken, aileleri de Atakule’nin keyfini çıkartacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.