Ticaret Bakanı Ak Parti Yenimahalle İlçe'de delege oldu.

AK Parti Yenimahalle İlçe teşkilatının 7. Olağan Kongresi yapıldı. Kongre'de İlçe Başkanlığına Abdülkadir Aydoğan yeniden seçilirken, Ticaret Bakan'ı Ruhsar Pekcan'ın delege listesinde yer aldığı görüldü.

16 Kasım 2020 Pazartesi 10:08
Ticaret Bakanı Ak Parti Yenimahalle İlçe'de delege oldu.

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığına Abdülkadir Aydoğan seçildi. AK Parti Yenimahalle İlçe 7. Olağan Kongresi yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri dikkate alınarak GİMAT'ta bir otelde gerçekleştirildi. Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, kongrede yaptığı selamlama konuşmasında, AK Parti'nin Ankara'daki ilçe kongrelerini başarıyla tamamlandığını ve üye sayısını yükselttiğini belirterek, İl Başkanı Hakan Han Özcan'a teşekkür etti. Özcan da Sincan'da başlayan ilçe kongre sürecinin Yenimahalle kongresiyle tamamlandığını ifade ederek, tüm il, ilçe ve mahalle teşkilatlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Kongrede, tek aday ve listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Abdülkadir Aydoğan, yeniden ilçe başkanı oldu. Kongreye, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Arife Polat Düzgün, Emrullah İşler, Orhan Yegin, Nevzat Ceylan, Hacı Turan, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız, MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Dursun Dinçer ile partililer katıldı.

Bakan Pekcan Yenimahalle ilçe'de Delege Oldu.

Kongre'de İlçe Başkanlığına Abdülkadir Aydoğan yeniden seçilirken, Ticaret Bakan'ı Ruhsar Pekcan'ın delege listesinde yer aldığı görüldü. Böylelikle Bakan pekcan, AK Parti Yenimahalle İlçe teşkilatında delege olarak yer alacak. 

ABDULKADİR AYDOĞAN KİMDİR?
4 Nisan 1974 Ankara Çamlıdere Bayındır köyünde doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Döndü ‘dür.
Ankara Merkez (Tevfik İleri) İmam Hatip Lisesi (1992) mezunu ve Atatürk Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü okuyan AYDOĞAN, babası Mehmet Aydoğan’ın 1977 yılında Samanpazarı'nda başladığı ticari hayatını 1992 yılından bu yana ağabeyi İlyas AYDOĞAN ile GİMAT'ta devam ettirmektedir.
Ankara Ticaret Borsası Meclis Üyeliği görevini sürdüren AYDOĞAN, GİMAT (Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancıları) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.
AYDOĞAN, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde iki kez üst üste AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş olup 24.09.2020 tarihinden itibaren AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevini sürdürmektedir.
Orta derece İngilizce ve Arapça bilen AYDOĞAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.