Tiryaki: "İnsan Sağlığına Yatırım Yapıyoruz"

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti.

25 Ocak 2019 Cuma 14:53
Tiryaki: "İnsan Sağlığına Yatırım Yapıyoruz"

Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara ev sahipliği yaptığını hatırlatan Tiryaki, “Yüce Mevlam herkese şifa versin. Biliyoruz ki her şeyin başı sağlık. Belediyecilik anlayışımızda insan sağlığına yatırım yapmak önceliğimiz. Ankara’da ilk defa bizim tarafımızdan açılan hasta ve hasta yakınlarını misafir ettiğimiz konukevimizde bugüne kadar 340 bin kişiyi ücretsiz ağırladık. Altındağ’ın her mahallesine sağlık tesisleri yaptık. 10 yıldır hastanelerle işbirliği yaparak, göz, diş ve kanser taramaları yapıyor, halkımızı eğitim seminerleri ile bilinçlendiriyoruz.” diye konuştu.

“DÜNYAYI SEVGİ, İYİLİK VE MERHAMET KURTARACAK”

Veysel Tiryaki, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fevzi Altuntaş ve hastane yönetimini ziyaret etti. Tiryaki, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane yönetiminden hastanenin talepleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Tiryaki şunları söyledi:

“Burada kalan hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın dertlerini, isteklerini bilmek onlara çözüm önerilerinde bulunmak çok önemli. Hep inandığım gibi dünyayı sevgi, iyilik ve merhamet kurtaracak. Sağlık olmadan, hiç bir şey olmaz. Talepleri ve ihtiyaçları birlikte omuzlayacağız artık. Yenimahalle’de hep beraber güzel günler göreceğiz. Biz sağlıklı ve mutlu bir Yenimahalle için çıktık yola.’’

Anahtar Kelimeler:
VEYSEL TİRYAKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.