Tuna'dan 5 Kişiye Mke Ankaragücü Kombineleri Hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent’in Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi MKE Ankaragücü kombinelerini, 5 kişiye hediye etti.

10 Ağustos 2018 Cuma 12:31
Tuna'dan 5 Kişiye Mke Ankaragücü Kombineleri Hediyesi

Başkan Tuna, twitter üzerinden mesajını retweet eden 5 Başkentli taraftara MKE Ankaragücü’ne destek amacıyla satın aldığı kombinelerden hediye edeceği açıklamasını yapmıştı.

 MKE Ankaragücü taraftarını oldukça memnun eden bu açıklamanın ardından kombinelerin hediye edileceği beş isim; Burhan Hekim, Hakan Tıraş, Hüseyin Akdeniz, Furkan Kaya ve Bülent Yıldırım olarak belirlendi.

 

BAŞKAN TUNA: “BOL GALİBİYETLİ BİR SEZON DİLERİM”

Makamında ağırladığı Ankaragücü taraftarlarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Tuna, “Ankaragücü’ne elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçirirsiniz. Bol galibiyetli bir sezon dilerim” ifadelerini kullanarak, MKE Ankaragücü’ne yeni sezonda da başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.