Tuna'dan Hafriyat Açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Daha önce ANFA üzerinden ihaleyle üçüncü şahıslara devredilen hafriyat ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tuna, bundan sonra belediyenin direkt ihale yapacağını söyledi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 12:36
Tuna'dan Hafriyat Açıklaması!

HAFRİYATTA FALAN FALAN OLMAYACAK

“Arsa gayrimenkul satışlarıyla ilgili elde avuçta ne varsa satıyoruz gibi bir endişeye kimse kapılmasın. Yeni arsa üretimi yaparak, yeni alanları değerlendirerek belediyemize gelir elde etmek için böyle bir çalışma yapıyoruz. Mevcutları bitirip dükkanı kapattık gibi bir durum yok, gelir artırıcı çalışmalarımız devam ediyor. Hafriyat meselesinin altını çiziyoruz. Bundan sonra belediye olarak bunun ihalesini direkt gerçekleştireceğiz. Falan, falan, falan değil artık direkt belediye olarak ihaleye çıkacağız. Kim babayiğitse, belediyemize en yüksek geliri kim getiriyorsa ona ihalesini gerçekleştireceğiz. Anpark ismiyle İspark gibi bütün otoparklarımızı değerlendireceğiz. Bir takım dedikodulara varsayımlara gerek kalmadan inşallah düzgün bir şekilde onu da gerçekleştireceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.