Üç evladını 15 Temmuz'da şehit veren anneye ziyaret

- Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine karşı koymak için Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden iki oğlu ve damadı darbeciler tarafından şehit edilen Muzaffer Gülşen'i evinde ziyaret etti

14 Temmuz 2019 Pazar 18:31
Üç evladını 15 Temmuz'da şehit veren anneye ziyaret

 Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden iki oğlu ve damadını şehit veren Muzaffer Gülşen'i evinde ziyaret etti.

Ziyarette Muzaffer Gülşen ile sohbet eden Acar, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kahraman milletin desteği ile bastırıldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Şehitlerimizin isimleri tarihe altın harflerle yazıldı. FETÖ tarafından organize edilen hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından sokağa dökülen binlerce vatandaşımız tarafından bastırıldı. 15 Temmuz gecesi kahramanca sokaklara çıkan ve bu uğurda gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum."

Kur'an-ı Kerim okunup, dua edilen ziyarette belediye meclis üyeleri ile AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun da hazır bulundu.

15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı koymak için Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Mehmet Gülşen, kardeşi Hakan Gülşen ile enişteleri Lütfi Gülşen, F-16 savaş uçağından atılan bombayla şehit olmuştu.

Son Güncelleme: 14.07.2019 22:01
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.