Vali Topaca'dan Gazilere Ziyaret

Vali Topaca, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Tedavi Gören Askerleri Ziyaret Etti

31 Ocak 2018 Çarşamba 16:13
Vali Topaca'dan Gazilere Ziyaret

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca, Zeytin Dalı Operasyonu ile Güneydoğu’da terörle mücadelede yaralanan ve tedavileri devam eden gazileri 31 Ocak Çarşamba günü saat 09.30’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bestami Erkoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Yavuz tarafından karşılanan Vali Ercan Topaca; beraberindeki heyetle birlikte yaralı askerleri ziyaret etti.

Hastanede tedavileri devam eden gazilerle tek tek ilgilenerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Topaca, askerlerin morallerinin çok yüksek olduğunu gözlemledi. Yaralı askerlerimizin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşarak vatan hizmetine ve ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan Vali Topaca; “Yaralılarımızın en kısa zamanda tedavi edilerek taburcu edilmesi, vatan hizmetine ve ailelerine kavuşturulması için hastanedeki doktorlarımız ve yardımcı sağlık görevlilerimiz tüm imkânları seferber ederek çalışıyorlar. Sağlık görevlilerimize de yaralılarımızın tedavisinde gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimiz her zaman sizin yanında olacaktır. Gösterdiğiniz sabır ve metanetten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Vali Topaca’ya teşekkür ederek ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden askerlerimiz, bir an önce sağlıklarına kavuşarak Güneydoğu’da ve Zeytin Dalı Operasyonu’nda vatan hizmetinde bulunan arkadaşlarının yanında yer almak istediklerini belirttiler.

Vali Ercan Topaca ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri daha sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü ziyaret ederek anı defterini imzaladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.