15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kahramankazan Belediyesi'nce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Kahramankazan Şehitliği'nde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi ve şehitlerin...

15 Temmuz 2018 Pazar 15:26
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi'nce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Kahramankazan Şehitliği'nde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi ve şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Programın ardından Kaymakam Engin Aksakal ve beraberindekiler, ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan 15 Temmuz şehitlerinin mezarlarını da ziyaret ederek, dua etti.

Kaymakam Aksakal, AA muhabirine açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türk halkının milli iradeye ve demokrasiye olan bağlılığının artarak devam ettiğini söyledi.

O gece Kahramankazan'da 9 şehit ve 92 gazinin verildiğini hatırlatan Aksakal, "15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de verilen mücadele içerisinde Kahramankazan'ın ayrı bir yeri vardır. Geçen 2 yıl içerisinde devletimiz, ilçemizde kaymakamlığımız, belediyemiz ve bağlı tüm kurumlarımız bütün imkanlarımızla şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir." diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.07.2018 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.