2018 yılının ilk oyunu Pinti Hamit oldu

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, 2018 yılına yeni bir tiyatro oyunu ile merhaba dedi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:34
2018 yılının ilk oyunu Pinti Hamit oldu

Moliere’in Cimri adlı oyunundan uyarlanan ve Geleneksel Türk Tiyatrosu ile harmanlanan Pinti Hamit izleyenleri kahkahalara boğdu. Parayı yaşamda tek amaç olarak gören ve insani değerlerden üstün tutan Pinti Hamit’in hikayesini komedi türünde ele alan 2 perdelik oyun,

Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Salon’unda Kent Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilendi. 20 kişilik ekiple sahnelenen oyunu çok sayıda izleyici takip etti.

 

Ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyoruz

Mamak Kültür Merkezi’nde her cumartesi kent tiyatrosunun birbirinden güzel oyunları sahnelediğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “2018 yılına dünyaca ünlü yazar Moliere oyunundan uyarlanan Pinti Hamit adlı oyun ile başladık. Gerek dünyada gerekse ülkemizde tanınmış eseleri her yıl olduğu gibi bu yılda Muhsin Ertuğrul Salonu’muzda tiyatro severlerle tamamen ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.