60 bin kişi Mamak’ta İftar Açtı

Ramazan Ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Mamak’ta coşku ve heyecan içinde geçti. Mahallelerin ortak noktalarını belirleyerek iftar sofralarını sokaklara kuran belediye, Ramazan Ayı boyunca 60 bin kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu.

14 Haziran 2018 Perşembe 11:10
60 bin kişi Mamak’ta İftar Açtı

44 mahalleyi kapsayan 27 mahalle iftarı ile her gün yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verildi. Mahalle sakinlerinin aynı sofra etrafında buluştuğu iftar programlarında tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklara yönelik eğlencelerde düzenlendi.

 

Ramazan bereketini mahallelere taşıdık

Ramazan Ayı’nın bereketini mahallelere taşıdıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu mübarek ayın manevi hazzını yaşamak için belediye olarak bir takım etkinlikler düzenledik. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte gönül rahatlığı içinde iftarımızı açtık. Soframızı yalnız ve kimsesiz bırakmadıkları için vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

 

Teravih ve sahur buluşmaları

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerilerini dinleyen Akgül, Ramazan Ayı’nda da bu geleneği bozmadı. Akgül, her akşam farklı bir mahallede teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluşurken yine sahur programlarıyla da vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.