Akgül, federasyon ve derneklerle iftar sofrasında buluştu

İlçe genelinde mahalle sakinlerini Ramazan Ayı boyunca dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla bir araya getiren Mamak Belediyesi, bu kez hemşeri derneklerini ve federasyonları aynı sofrada buluşturdu.

12 Haziran 2018 Salı 10:04
Akgül, federasyon ve derneklerle iftar sofrasında buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen iftar programınaAnkara Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Yalçın Akdoğan,

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Ankara Milletvekili Adayları Fatma Öncü, Muammer Cemaloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programında Ramazan Ayı’nın birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Yalçın Akdoğan, Mamaklıları bir arada görmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

Cumhur ittifakı, “Yenikapı Ruhu” demektir

Türkiye’nin 24 Haziran seçimleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçeceğini belirten Akdoğan, “Cumhur İttifakı, Yenikapı Ruhu’nun bir tezahürüdür. Cumhur ittifakı çok önemli yeni bir sistem inşa edecek. 25 Haziran’dan itibaren meclisten çıkacak kanunlar için, anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa ulaşmak çok önemli. Cumhur ittifakı demek Yenikapı Ruhu demektir. 15 Temmuz da uçaklar, helikopterler bomba yağdırırken, hepimize kastettiler, hepimize saldırdılar. Hep birlikte savuşturmalıyız, hep birlikte göğüslemeliyiz dedik. İşte Yenikapı Ruhu budur. Cumhur İttifakı da bunun tezahürüdür” dedi.

 

Mazluma sahip çıkan lider “Erdoğan’dır”

Ülke olarak çok badireler atlatıldığını ve bunun da birlik beraberlik içinde, kenetlenerek atlatıldığına vurgu yapan Akdoğan, “Bakın dünya ne halde. Türkiye’nin etrafındaki ülkeler ne halde. Birbirimizi sevelim. Bir ve beraber olursak bileğimizi bükemezler. Dünya mazlumları Türkiye’ye bakıyor. Dünya’nın hiçbir yerinde, bir ülkede seçim olduğunda başka ülkede insanlar sokağa dökülmez. Gazze’de, Saraybosna’da kutlama yapıyorlar. Neden, çünkü kendi meseleleri gibi görüyorlar. Dünya mazlumlarına sahip çıkan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 

Mamak bizim evimiz

Sivil toplum kuruluşlarının geleneklerimizi yaşatma anlamında faaliyetlerini sürdürmelerinin önemli olduğunun altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Farklı şehirlerden gelen insanlarımız, şehrimizin kültürel zenginliğine katkı sunmaktadır. Mamak bizim evimiz. Şehrimizi, içinde yaşayan insanları ve o şehre hizmet eden yerel yönetimi birbirinden ayrı düşünemeyiz. Birlikte yaşadığımız bu şehri güzelleştirme adına birlikte hareket etmeliyiz. Yerel yönetimler olarak etkin rol oynayan sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız” dedi.

 

Ramazan bereketi bu sofralarda

Kurulan iftar sofralarında Ramazan bereketinin paylaşılarak çoğaldığını belirten Akgül, “Ramazan Ayı bereket ve paylaşma ayıdır. Bizler sizi davet ettik. Sizler de davete icabet ettiniz. Bu güzel manzarayı oluşturdunuz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.